Hvem er vi

Vending Automater ApS

Vending Automater’s medarbejdere og ejere har været på markedet i mange år. Vi kender de behov og serviceydelser kunderne efterspørger. Vi ved, at teknologiske løsninger med optimeret “oppetid”, elektroniske betalingsløsninger, dynamiske priser med online styring m.m. ikke bare er fremtiden – men løsninger som gør hverdagen lettere og mere fleksible for vores kunder.

Vi arbejder hver eneste dag med produkter, teknologi og service som gør vores kunders medarbejdere gladere og mere inspirerede i hverdagen.

 • VISION

  VISION

  Vending Automater har en vision om at kaffemaskiner og vending maskiner skal have den nyeste teknologi indenfor remote styring for at opnå den bedste service og performing på maskinerne.
 • MISSION

  MISSION

  Vi sælger og installerer kaffemaskiner, vending maskiner og kreditkort løsninger med backoffice systemer med salgs, logistik audit, remote pris styring, online error log mm. Via remote kontrol kan vi både forbedre on-site og off-site service, som vil komme kunderne til gavn med hurtigere service, forbedret “oppetid” dynamiske priser online via telemetri mm.
 • KVALITET

  KVALITET

  Vi leverer udelukkende varer af bedste kvalitet fra de største leverandører på markedet. Dette sikrer at du får produkter der er produceret i højeste kvalitet. Sammen med vores landsdækkende serviceafdeling sikrer vi at du får leveret den bedste kvalitet og service på markedet.

Vores medarbejdere

Økonomi, salg og indkøb

Michael Knudsen

Økonomi, salg og indkøb

Michael Knudsen

Økonomi, salg og indkøb

Michael Knudsen

Ring +45 70 20 34 33
Ring mig op
close slider

GLEMT ADGANGSKODE?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Vi deler ikke dine personoplysninger med nogle.