Snack- og slikautomat

En snack- eller slikautomat er løsningen til eksempelvis virksomheden eller skolen, der ønsker at tilbyde deres kunder, elever eller medarbejdere et udvalg af snack og slikprodukter som barer, chips, tyggegummi mm.

Vi står derfor klar til at hjælpe jer med at vælge den rigtige snack- og slikautomat som lever op til jeres ønsker og behov. 

På denne side har I et udvalg af vending automater i høj kvalitet og produceres af førende europæiske vending automat leverandører. Alle snack- og slikautomater er forberedt til montering af betalingsløsninger som f.eks. mønter, Dankort og MobilePay.

Ring til os på 70 20 34 33 og hør mere om vores sodavandsautomater. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

G-Snack Mini Vending

G-Snack Evolution

G-Snack Design 6

G-Snack Design 8

G-Snack Design 10

G-Snack Design 12

G-Snack Design 6 Outdoor

G-Snack Design 8 Outdoor

G-Snack Design 10 Outdoor

Få stillet den lille sult

De fleste af vores slikautomater og snackautomater har en stor oplyst front for den optimale produktpræsentation. Det er muligt at anvende automaterne fritstående eller som indbygget, hvilket giver en større fleksibilitet for placering. Vores automater kan fås i flere forskellige størrelser. I flere af automaterne er det muligt at få forskellige bredder på hyldeopdelingen. Mange af slikautomaterne og snackautomaterne leveres med et smart innovativt touch-kontrolleret tastatur med belyste cifre, det sikrer en fremragende læsbarhed både på lyse og mørke steder. Slikautomater findes også som kombi-automater, hvor det er muligt både at have snack, slik og sodavand, i samme automat. Dette kan i mange tilfælde give en større mulighed for mersalg, da flere ofte både vælger en drikkevare samt en snack til. Derudover tilbyder vi naturligvis også automater der kun fungerer som sodavandsautomat