Om os

Vi er Vending Automater

Vending Automater er markedsledende i Danmark indenfor vending automater, til både den offentlige og private sektor. Vi opsøger løbende eksisterende og nye markeder, hvor selvbetjente løsninger er en oplagt løsning. Vi tror på at selvbetjente løsninger, der skaber tilgængelighed og mindre fysisk kontakt, er en bekvemmelighed der efterspørges og forventes af forbrugerne.

Vil du lære os bedre at kende eller blot har nogle spørgsmål, så ring til os på 70 20 34 33. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vision

Vending Automater har en vision om at kaffemaskiner og vending maskiner skal have den nyeste teknologi indenfor remote styring for at opnå den bedste service og performing på maskinerne.

Mission

Vi sælger og installerer kaffemaskiner, vending maskiner og kreditkort løsninger med backoffice systemer med salgs, logistik audit, remote pris styring, online error log mm. Via remote kontrol kan vi både forbedre on-site og off-site service, som vil komme kunderne til gavn med hurtigere service, forbedret “oppetid” dynamiske priser online via telemetri mm.

Kvalitet

Vi leverer udelukkende varer af bedste kvalitet fra de største leverandører på markedet. Dette sikrer at du får produkter der er produceret i højeste kvalitet. Sammen med vores landsdækkende serviceafdeling sikrer vi at du får leveret den bedste kvalitet og service på markedet.

Innovation er nøgleordet

Det har altid været vores ambition at være med til at udvikle det danske automatmarked, så borgere i Danmark opnår samme udbud og samme tryghed ved ”convenience” handel, som i dag opleves i en række andre lande i Europa.

Vi søger mod det perfekte match mellem fordele ved digitalisering, trygge og sikre betalingssystemer samt personlig service og kontakt. Derfor stræber vi altid efter at opnå ny viden og teknisk indsigt for at innovere markedet. Et godt eksempel er vores lancering af Intelligent Køleskab, som de første i Danmark.

Vores medarbejdere

Vores medarbejdere ses som en meget vigtig faktor for vores vækst og drift. Vi stræber efter at sikre et miljø, der inspirerer til initiativer, samarbejde og ansvar. Vi passer godt på vores medarbejdere ved bl.a. at tilbyde en sundhedsforsikring samt en god oplæring og uddannelse i samarbejde med vores leverandører. Vi er en arbejdsplads med en uformel tone med højt til loftet. Alt dette resulterer i en lav medarbejderomsætning.

CSR – Corporate Social Responsibility

Vending Automater har udformet en CSR-politik som der arbejdes aktivt med. Vi integrerer bl.a. miljømæssige og sociale hensyn i vores forretningsaktiviteter samt vores interaktion med vores medarbejdere, kunder og leverandører.

Ledelsen

Vi er en ejerledet virksomhed med fokus på aktiviteter i Danmark. Vores to stiftere har over 20 års erfaring hver indenfor branchen, hvor de tidligere også drev en anden vending automat virksomhed.

Michael Knudsen

CEO / Co-Founder

Ryan Mejlstrup

CTO / Co-Founder