Betalingsløsninger

Giv dine kunder fleksibilitet til at betale på den måde, de vælger

Vending Automater er ikke kun forhandler af kontantløse betalingssystemer. Vi har også omfattende erfaring indenfor rådgivning og installering af elektroniske betalingsløsninger.

Udviklingen mod et kontantløst samfund accelererer voldsomt, og hver tredje dansker har helt droppet kontanter. Brug af elektroniske betalingsløsninger er både bekvemt, billigt og effektivt for danske forbrugere, og dermed også jeres kunder.

Ønsker I at øge salget med jeres vending automater, skal I derfor være på forkant med kontantløse betalingssystemer. Vi kan tilbyde gratis og personlig rådgivning fra en af vores eksperter.

Kontakt os i dag for gratis rådgivning om betalingsløsninger

12 + 4 =

Smarte og kontantløse betalingsløsninger

Vending Automater forhandler og leverer betalingsløsninger, som kan bruges til installation i alle vores automater, det gælder både vores sodavandsautomater, fødevareautomater, kaffemaskiner og snack- og slikautomater. Læs mere om vores betalingsløsninger fra Nayax og Logos.

Hos Vending Automater kan vi selvfølgelig også indarbejde at jeres automater kan brugerbetales/benyttes via betalingsapps. Alt fra MobilePay og Apple Pay til Google Pay og Samsung Pay.

Ring til os på 70 20 34 33 og hør mere om vores betalingsløsninger. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.