Kaffeløsninger

Vi tilbyder mange forskellige kaffeløsninger til erhvervslivet og den offentlige sektor. Vores kaffemaskiner er at finde på kontorpladser, såvel som på hospitaler, skoler eller fitnesscentre.

Vores kunder har mange forskellige behov indenfor kaffeløsninger og de behov imødekommer vi gerne. Én ting er dog fælles for alle vores kunder; de vil gerne på en let og bekvem måde kunne tilbyde deres kunder, medarbejdere og klienter en lækker kop kaffe!

Valget af den rigtige kaffeløsning for netop jer, kan variere med faktorer som kaffeoplevelsen, varianter af drikke (chokolade, cafe latte mm.), smagen, bryggetiden, økonomien, rengøringen, opfyldningen, antal kopper pr. dag og meget mere.

Vi står derfor klar til at hjælpe jer med at vælge den rigtige kaffeløsning som lever op til jeres ønsker og behov. Det er vigtigt for os at yde den rette rådgivning så I og jeres kunder får en fantastisk kaffeoplevelse.

Ring til os på 70 20 34 33 og hør mere om vores kaffeløsninger. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snaret muligt.

Jetinno JL18

Jetinno JL500

Gaggio Milano La Radiosa

Jetinno JL10

Jetinno JL14