Intelligent køleskab

Vores nye intelligente køleskab – i folkemunde også kaldt smart køleskab – er en ny revolutionerende måde at levere frisk mad, snacks og drikkevarer til dine ansatte på. Et vidunder der ikke kun kan bruges på kontorpladser, men også i fitnesscentret, tankstationen, hospitaler eller skolen. Fantasien sætter grænser for hvor og hvordan det intelligente køleskab kan bruges.

Vores intelligente køleskab har ikke automatisk udlevering, i modsætning til vores traditionelle vending automater. Den tillader i stedet brugeren at tage og returnere produkter direkte fra og til hylderne.

Køleskabet åbnes via betalingskort, wallet, eller MobilePay, hvorefter kunden kan tage det eller de produkter som kunden ønsker.

Før købet færdiggøres, kan kunden vælge at gennemse produkterne (beskrivelse, pris, ernæringsfakta mm.), ved fysisk at tage et produkt ud af køleskabet. Ønsker kunden alligevel ikke produktet, sættes det blot tilbage. Kunden bliver kun opkrævet for det som han eller hun har fjernet fra køleskabet, når købet afsluttes ved at lukke døren.

Ring til os på 70 20 34 33 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Specifikationer

Intelligent Køleskab

Mål H x B x D (mm)

2187 x 660 x 723

Vægt

125 kg.

Valgmuligheder pr. hylde

10

Mulige antal hylder

5

Gennemsnitlig antal produkter

200

Understøttede RFID frekvensområder

ETSI

Beholdnings læsetid

3 sek.

Mulighed for temperatur i maskinen

1-10 grader

Maks. strømforbrug

Gennemsnitlig 171 W

Strømforsyning

230 V / 50 Hz

Få et tilbud på Intelligent køleskab

5 + 7 =