Sodavandsautomat

En flaskeautomat og sodavandsautomat er løsningen til eksempelvis virksomheden eller skolen, der ønsker at tilbyde deres kunder, elever eller medarbejdere et stort udvalg af drikkevarer.

Løsningen med drikkeautomater er smart. Eksempelvis er en sodavandsautomat og flaskeautomat opbygget med en robot-arm, der sikrer nænsom udlevering af drikkevarer, uanset placering i automaten.

Vi står derfor klar til at hjælpe jer med at vælge den rigtige sodavandsautomat som lever op til jeres ønsker og behov. Det er vigtigt for os at yde den rette rådgivning så I og jeres kunder får en fantastisk kaffeoplevelse.

Ring til os på 70 20 34 33 og hør mere om vores sodavandsautomater. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Eco Bottle & Can

G-Drink 6

G-Drink 9

G-Drink 6 outdoor

G-Drink 9 outdoor

Førende europæiske leverandører af sodavandsautomater

Vores udvalg af sodavandsautomater og flaskeautomater er i høj kvalitet og produceres af førende europæiske vending automat leverandører. Alle flaskeautomater og sodavandsautomater er forberedt til montering af betalingsløsninger som f.eks. mønter, Dankort og MobilePay.

Vi har et stort udvalg af både sodavandsautomater og snackautomater i høj kvalitet. Behovet for hurtige snacks og drikkevarer er der hele tiden. Vores moderne salgsautomater kan indeholde alle de foretrukne snacks og drikke, som er oppe i tiden. Vi oplever mange som benytter automaterne til en hurtig snack eller drik til nydelse på farten, arbejdspladsen eller i skolen. Flere har tilkendegivet, at de har været taknemmelige for tilstedeværelsen af ​​en salgsautomat, når behovet er der.

Vi har altid mange forskellige automater på lager, både nye og brugte, til brug med flasker eller dåser. Vi tilbyder også dedikeret automater til specifikke formål, f.eks. i form af en slikautomat eller andre typer.

Populært sortiment af automater i flere størrelser

Vores sodavandsautomater findes i forskellige størrelser og er dermed egnet til både mindre, mellemstore og store virksomheder. Vælg en automat der passer til jeres og jeres kunders behov. Vi har solgt automater igennem mange år og arbejder kun med de bedste salgsautomatleverandører på markedet.

Vi er altid klar med professionel rådgivning og dermed finde en automat indenfor jeres budget og til lige netop jeres behov. Vi tilbyder også komplette løsninger indenfor vending- og kaffeautomater.

Sodavandsautomater med Dankort, Mobilepay, Apple Pay eller andre mobile betalinger

På alle vores sodavandsautomater og snackautomater er der mulighed for at tilføje en kreditkortlæser, der accepterer de fleste mobile betalingssystemer.

Vending Automater forhandler og har omfattende erfaring indenfor rådgivning og installering af elektroniske betalingsløsninger til vending automater. Vi kan præsentere flere forskellige løsningsmuligheder for jer, hvis I ønsker en fleksibel og elektroniske betalingsløsning til jeres automater. Læs mere om vores betalingsløsninger til en sodavandsautomat.

 

God indtjeningsmulighed med den rette placering

Vil I servicere jeres kunder og samtidig have en god indtjeningsmulighed, så kan en salgsautomat være en rigtig god mulighed for jer. Vi oplever stor efterspørgsel fra caféer, hoteller, moteller, vandrerhjem, kontorer, kantiner og sportshaller, som ønsker at drikkevarer skal være tilgængelige for de besøgende. Det kan også være en kombination af en drikke- og snackautomat, hvilket også indgår i vores sortiment.

Gør dine kunders dag lidt lysere med vores fantastiske udvalg. Uanset jeres behov har vi en automat, som kan opfylde jeres ønsker.

Landsdækkende service og vedligeholdelse af din sodavandsautomat og tilbehør

Vores specielt uddannede teknikere har op til 18 års erfaring med vedligeholdelse og service af sodavandsautomater. Alle teknikere har gennemgået en basisuddannelse og gennemført avanceret træning hos vores leverandører.​ I kan derfor trygt lave en aftale med os, så vi sikrer driften af automaterne, uden at I selv skal bruge tid og energi på vedligeholdelse og udskiftning af reservedele.

Kontakt os for det rigtige valg af din næste sodavandsautomat

Er du i tvivl om hvad den perfekte løsning, er for jer? Så står vi klar til at guide og rådgive jer i den rigtige retning.

Tøv ikke med at kontakte os, vi finder gerne en sodavandsautomat indenfor jeres budget.

Ring til os på 70 20 34 33 eller skriv til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.