En snack eller slikautomat er løsningen til virksomheden eller skolen der ønsker at kunne tilbyde et udvalg af snack og slik produkter som barer, chips, tyggegummi til kunder, elever eller medarbejdere. Automatens konstruktion muliggør at der kan udføres udlevering af drikkevarer fra de nederste hylder.

Nedenstående udvalg af vending automater er i høj kvalitet og produceres af førende europæiske vendingautomat leverandører. Alle automaterne er forberedt til montering af betalings løsninger som f.eks. mønt, kort og mobilepay. Læs mere om vores betalingsløsninger til en slikautomat her

De fleste af vores automater har en stor oplyst front for den optimale produktpræsentation. Det er muligt at anvende automaterne fritstående eller som indbygget, hvilket giver en større fleksibilitet og dermed kan en slikautomat passe ind næsten alle steder, da de også fås i flere forskellige størrelser. I flere af automaterne er det muligt at få forskellige bredder på hyldeopdelingen.

Mange af slikautomaterne og snackautomaterne leveres med et smart innovativt touch-kontrolleret tastatur med belyste cifre, det sikrer en fremragende læsbarhed både på lyse og mørke steder.

Slikautomater findes også som kombi automater, hvor det er muligt både at få snack, slik og sodavand, det kan i nogle tilfælde give en større mulighed for mere salg, da flere ofte både vælger en drikkevare samt en snack til on the site. Vores Samba Touch hæver købsoplevelsen til et højere niveau, da kunden med touchskærmen kan bladre gennem de tilgængelige produkter og købe flere varer i én enkelt transaktion vha. ‘indkøbskurven’. Herudover tilbyder vi naturligvis også automater der fungerer kun som sodavandsautomat.

Næsten alle vores automater er A+ Certificeret eller A++ Certificeret, det er beskrevet under den enkelte snackautomat. Vi har en udførlig beskrivelse under hver automat, hvor du kan læse mere detaljeret omkring, hvad den enkelte automat er velegnet til samt betalingssystem, dimensioner, vægt, display, hyldeopdeling m.m. Vi svarer også altid gerne på yderligere spørgsmål omkring de enkelte automater, så vi sikre at du som kunde, får svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Hos Vending Automater har vi gennem mange år hjulpet virksomheder, skoler og foreninger med at få de rette slikautomater, snackautomater og kombi automater. Vi har derfor stor erfaring med hvilke vending automat, der vil give mest mening de enkelte steder, hvilket vi naturligvis også rådgiver vores kunder om. Går I med tanker eller går overvejelser om at købe en ny vending automat og ønsker I nogle gode råd i forbindelse med det, så tag endelig fat i os til en uforpligtende snak. Vi vil helt sikkert kunne guide jer i den rigtige retning og finde en automat indenfor jeres prisniveau, da vi har slikautomater og kombi automater i mange forskellige prisklasser.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information.

Ring +45 70 20 34 33
Ring mig op
close slider

GLEMT ADGANGSKODE?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Vi deler ikke dine personoplysninger med nogle.