En flaskeautomat og sodavandsautomat er løsningen til virksomheden eller skolen der ønsker at kunne tilbyde deres kunder, elever eller medarbejdere et stort udvalg af drikkevarer.
En sodavandsautomat og flaskeautomats opbygning med en robot-arm sikre nænsom udlevering af drikke uanset placering i automaten, og betyder at man i hele flaskeautomaten kan have drikkevarer. Vi tilbyder fleksible løsninger til virksomheder.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information.

Førende europæiske leverandører af sodavandsautomater

Vores udvalg af sodavandsautomater og flaskeautomater er i høj kvalitet og produceres af førende europæiske vending automat leverandører. Alle flaskeautomater og sodavandsautomater er forberedt til montering af betalingsløsninger som f.eks. mønter, Dankort og mobilepay.

Vi har et stort udvalg at kvalitets snack og sodavandsautomater. Behovet for hurtige snacks og drikkevare er der hele tiden. Vores moderne salgsautomater kan indeholde alle de foretrukne snacks og drikke, som er oppe i tiden. Vi oplever mange som benytter automaterne til en hurtig snack eller drik til nydelse på farten, arbejdspladsen eller i skolen. Flere har tilkendegivet, at de har været taknemmelige for tilstedeværelsen af ​​en salgsautomat, når behovet er det. Vi har altid mange forskellige automater på lager, både nye og brugte, til brug med flasker eller dåser. Vi tilbyder også dedikeret automater til specifikke formål, fx i form af en slikautomat eller andre typer.

Populært sortiment af automater i flere størrelser

Vores sodavandsautomater findes i forskellige størrelser og er dermed egnet til både mindre, mellemstore og store virksomheder. Vælg en automat der passer til dine og dine kunders behov. Vi har solgt automater igennem mange år og arbejder kun med de bedste salgsautomater på markedet. Vi er altid klar med professionel rådgivning og dermed finde en automat indenfor dit budget og til lige netop dit behov. Vi tilbyder også komplette løsninger indenfor vending- og kaffeautomater.

Sodavandsautomater med Dankort, Mobilepay, Apple Pay eller andre mobile betalinger

Alle vores soda automater og snackautomater har mulighed for at tilføje en kreditkortlæser, der accepterer de fleste mobile betalingssystemer

Vending Automater forhandler og har omfattende erfaring indenfor rådgivning og installering af elektroniske betalingsløsninger til vendingautomater. Vi kan præsentere flere forskellige løsningsmuligheder for jer, hvis I ønsker en fleksibel og elektroniske betalingsløsning til jeres automater. Læs mere om vores betalingsløsninger til en sodavandsautomat her

God indtjeningsmulighed med den rette placering

Vil du servicere dine kunder og samtidig have en god indtjeningsmulighed, så kan en salgsautomat være en rigtig god mulighed for dig. Vi oplever stor efterspørgsel fra caféer, hoteller, moteller, vandrerhjem, kontorer, kantiner og sportshaller, som ønsker at drikkevare skal være tilgængelige for de besøgende. Det kan også være en kombination af en drikke- og snackautomat, hvilket også indgår i vores sortiment.

Gør dine kunders dag lidt lysere med vores fantastiske udvalg. Uanset jeres behov har vi en automat, som kan opfylde jeres ønsker.

Landsdækkende service og vedligeholdelse af din sodavandsautomat og tilbehør

Vores speciel uddannede teknikere har op til 18 års erfaring med vedligeholdelse og service af sodavandsautomater. Alle teknikere har gennemgået en basisuddannelse og gennemført avanceret træning hos vores leverandører.​ Du kan derfor trygt lave en aftale med os, så vi sikre at driften kører, som den skal uden at du selv skal bruge tid og energi på vedligeholdelse og reservedele. Det skal være nemt og bekvemt for dig som kunde at køre driften med en sodavandsautomat.

Kontakt os for det rigtige valg af din næste sodavandsautomat

Er du i tvivl om hvad den perfekte løsning, er for jer? Står vi er klar til at guide og rådgive i den rigtige retning.

Tøv ikke med at kontakte os, vi finder gerne en sodavandsautomat indenfor jeres budget.

Kontakt os hvis du ønsker mere information!

Ring +45 70 20 34 33
Ring mig op
close slider

GLEMT ADGANGSKODE?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Vi deler ikke dine personoplysninger med nogle.