Betalingsløsning

Nayax

Nayax – en komplet kontantløs betalingsløsning

Vending Automater forhandler og leverer Nayax betalingsløsninger, som kan bruges til installation i alle vores automater, det gælder både vores sodavandsautomater, fødevareautomater, kaffemaskiner og snack- og slikautomater.

Med Nayax får I en ”alt-i-en” løsning til kortbetaling, kontakt og kontaktløse køb. Jeres vending automater behøver dermed ingen bemanding og det giver kunderne en stor fleksibilitet til hvornår og hvordan de vil købe et produkt.

Nayax benytter en international certificeret løsning som indeholder den nyeste teknologi, så kontantløse automater kan acceptere alle former for betaling. Ekstra fordele er bl.a. let installation, overvågning og styring.

Hos Vending Automater kan vi selvfølgelig også indarbejde at jeres automater kan brugerbetales/benyttes via betalingsapps. Alt fra MobilePay og Apple Pay til Google Pay og Samsung Pay.

Ring til os på 70 20 34 33 og hør mere om vores betalingsløsninger. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Kontakt os i dag for gratis rådgivning om Nayax betalingsløsning

15 + 13 =